Ni har tid

2010-07-15 | 22:19:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det skulle ju bli bra det här bloggandet men jag har ju inte lyckats åstadkomma särskilt inspirerande inlägg och inte har jag skrivit mycket på sistone heller. Kan man skylla på jobbet och solen? Alltså jag tillbringar fler timmar än någonsin tidigare på jobbet (ganska skönt med luftkonditionering) och sen måste jag ju också ta chansen att vara ute med kompisarna. När jag väl har varit hemma och bestämt mig för att starta datorn vill den inte fungera. Tur att jag tjänar pengar så jag kan skrota den här snart ;)

Jag ska lyckas få till en förändring, har planer men vad sjutton tiden då? Tiden! Hur hinner alla duktiga bloggare?

I've lost the sug

2010-07-05 | 20:26:46 | Allmänt | Kommentarer (2)

Här var det ju gott om engagemang, äsch. Man kan säga som så att det har blivit väldigt lite sömn och datatid den senaste veckan. Väldigt lite av allt förutom jobb och roliga saker. Jag har utnyttjat helgen till max vilket innebär att jag nu är trött som tusan och känner en stark motvilja mot att röra kroppen, usch. Träningsvärk i fingerlederna till och med. Man ska nog inte klättra så otränad och höjdrädd som jag är men kul är det. Prova på!

En älskad vän fyllde 22 för en vecka sen så i fredags festade vi till klockan 6 på lördag morgon, det är få tillfällen som jag får tillfälle att se soluppgången och den är vacker även i förorten. Det blev bara några timmars sömn innan det bar ut till landet för bad. Det enda jag inte har gjort i helgen är att läsa i princip, Glamour och Cosmopolitan har jag bläddrat i med glädje men böckerna har jag valt att dissa lite. Får se om lässugen återvänder, det kan bero på boken också.

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann kallas den roligaste boken någonsin (en historia i bästa Forrest Gump-stil) men den har inte fångat mig än. Får se vad slutomdömet blir när jag väl kommer över de första hundra sidorna.

Nu är det ändå bara bättre att ligga på sängen, äta godis och lyssna på musik.